A Duna Régió Stratégia magyar koordinációja 2015. március 26-án Projektfinanszírozási Konferenciát szervez a Külgazdasági és Külügyminisztériumban, azzal a céllal, hogy az érdeklődők számára bemutassuk a jövőbeli lehetőségeket és a 2007-2013-as fejlesztési időszak tapasztalatait is.

Magyarország a Duna Régió Stratégia (DRS) három kulcsfontosságú szakterületén tölt be vezető szerepet. A fenntartható energia használatának ösztönzése területet Csehországgal, a vizek minőségének helyreállítása és megőrzése fejezetet Szlovákiával, valamint a környezeti kockázatok kezelése területet Romániával közösen irányítjuk.

A magyar vezetéssel működő területekhez kapcsolódóan kiemelt feladatunknak tekintjük, hogy kézzelfogható információkat szolgáltassunk a potenciális projektgazdák számára a Duna Régió Stratégia keretében megvalósítható projektekről és a kapcsolódó finanszírozási lehetőségekről. Célunk, hogy a 2014-2020-as programozási időszak mindenki számára rendelkezésre álló forrásainak minél nagyobb hányadát magyarországi pályázók nyerhessék el különböző nemzetközi együttműködések keretében.

Mindezek érdekében a Duna Régió Stratégia magyar koordinációja 2015. március 26-án a fenti három szakterület számára Projektfinanszírozási Konferenciát szervez a Külgazdasági és Külügyminisztériumban, azzal a céllal, hogy az érdeklődők számára bemutassuk a jövőbeli lehetőségeket és a 2007-2013-as fejlesztési időszak tapasztalatait is.

Kérjük, hogy részvételi szándékát legkésőbb 2015. március 1-ig a RoNXPGiMV5jYmNyZHVuYWtvbmZAbWZhLmdvdi5odQ== e-mail címen jelezze. A rendezvény helyszíne korlátozott befogadóképességgel rendelkezik, így 150 fő jelentkezését követően várólistát nyitunk.